ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις κατα περιόδους με διαστήματα ηλιοφάνειας, απο το απόγευμα σε περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας θα σημειωθούν τοπικές βροχές που το βράδυ θα επεκταθούν και στον νομό Λάρισας.
Στην Λάρισα αναμένονται νεφώσεις κατα περιόδους με διαστήματα ηλιοφάνειας, απο το απόγευμα θα συννεφιάσει και το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά και θαλάσσια νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 10 έως 24/25 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις και βροχές, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Θα υπάρχουν και ανοίγματα στον καιρό. Απο το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα δυτικά και τα ανατολικά της περιφέρειας, ενώ την νύχτα βροχές θα επιμείνουν στα παράλια Λάρισας, περιοχές Κισσάβου, Μαυροβουνίου, στην Μαγνησία με έμφαση τα ανατολικά, περιοχές Πηλίου και στις Σποράδες.
Στην Λάρισα αναμένονται αρχικά νεφώσεις με βροχές αλλά απο το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα υπάρξουν και ανοίγματα στον καιρό.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βόρειοι 2-3 κποφόρ και στα θαλάσσια βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στις Σποράδες το βράδυ 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 13 έως 20/22 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 17 έως 22 βαθμούς κελσίου.
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται νεφώσεις που έως το μεσημέρι στα παράλια Λάρισας, στην Μαγνησία και τις Σποράδες θα δίνουν βροχές με σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη περιφέρεια αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις που το μεσημέρι-απόγευμα στα ορεινά ίσως δώσουν λίγες πρόσκαιρες μπόρες.
Στην Λάρισα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις νωρίς το πρωί.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα πεδινά βόρειοι 2 μποφόρ και αργότερα μεταβλητοί ασθενείς, ενώ στα θαλάσσια βόρειοι βορειοανατολικοί 5-6 και τοπικά στις Σποράδες 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα πεδινά των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας απο 13 έως 23/24 βαθμούς κελσίου, στην Μαγνησία, τα παράλια και τις Σποράδες απο 16 έως 23 βαθμούς κελσίου.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΕΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ 25-27/9/26
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2026
